Tilausehdot


1. Tilaaminen

Joulupukki on mahdollista tilata tilauslomakkeen kautta, soittamalla tai sähköpostitse. Tilauslomakkeella tilatessa joulupukkipalvelun maksu maksetaan suoraan verkkopankissa. Soittamalla tai sähköpostitse tehdyt tilaukset maksetaan käteisellä jouluaattona joulupukille. Kuitti käteismaksusta toimitetaan sähköpostitse viimeistään 31.12.2019. Verkkopankin kautta asiakas saa kuitin välittömästi.

2. Hinta

Joulupukkipalvelun hinta on esitetty verkkosivustomme tietoa -osiossa. Hinta on myös näkyvillä tilauslomaakkeessa joulupukin vierailuaikaa valitessa. Pukki Aatoksi -palvelu pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

3. Verkkotilauksen maksuehdot

Pukki Aatoksi verkkopalvelun maksunvälittäjänä toimii Checkout Finland Oy (y-tunnus 2196606-6). Checkout Finlandilla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää. Checkout Finlandin kautta voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, joka välittää maksun Pukki Aatoksi palvelulle. Maksaminen ja henkilötiedot on suojattu kaikissa vaiheissa turvallisella SSL/TSL -salauksella.

4. Tilauksen peruuttaminen

Jouluaattopukki -tilaukset ovat sitovia. Jouluaatoksi tehty joulupukkitilaus on mahdollista peruuttaa ennen jouluaattoa ainoastaan peruutusmaksua vastaan. Puhelimitse jouluaattopukkitilauksen tehneiltä asiakkailta joulupukkitilauksen peruuttamisesta laskutetaan 50 euron peruutusmaksu joulun jälkeen. Verkkokaupassa tilauksensa jo maksaneille asiakkaille palautetaan tilauksesta maksettu hinta pankkitilille vähennettynä 40 euron peruutusmaksulla 15.01.2020 mennessä. Mikäli asiakas haluaa muuttaa joulupukkivierailun ajankohtaa tilauksen jälkeen, laskutetaan muutoksesta puolet peruutusmaksusta.

5. Vierailuajan vahvistaminen

Sekä verkkopalvelun, että puhelin- ja sähköpostitilausten osalta asiakas valitsee joulupukin saapumiselle tasatuntien välisen aikaslotin. Joulupukin tarkka saapumisaika vahvistetaan asiakkaalle viimeistään 22.12.2019.

6. Joulupukin myöhästyminen:

Mikäli joulupukki on jouluaattona myöhässä alle tunnin, sillä ei ole vaikutusta joulupukkipalvelun hintaan. Mikäli joulupukki on myöhässä yli tunnin ilmoitetusta tarkasta ajasta, on asiakkaalla kuitenkin oikeus peruuttaa joulupukin vierailu ilman peruutusmaksua. Tilaus peruutetaan soittamalla Pukkia Aatoksi -palvelun päivystysnumeroon. Mikäli päivistysnumero on varattuna, voi tilauksen peruuttaa myös tekstiviestillä. Yli tunnin myöhässä olevan joulupukin peruuttaneille asiakkaille, jotka ovat jo maksaneet tilauksen, palautetaan pankkitilille peruutetun palvelun täysi hinta 31.01.2020 mennessä. Mikäli asiakas vastaanottaa yli tunnin myöhässä olevan joulupukin vierailulle, asiakas ei ole oikeutettu alennukseen joulupukin vierailusta, vaan vierailusta maksetaan täysi hinta. Mikäli asiakas vastaanottaa yli kaksi tuntia myöhässä olevan joulupukin vierailulle, asiakas voi vaatia 1/3 alennusta alkuperäisen vierailuajan hinnasta. Yli kaksi tuntia myöhästyneen joulupukin tilauksen etukäteen verkkopalvelussa maksaneille vierailun tilanneille asiakkaille palautetaan alennus pankkitilille eli 1/3 maksetusta hinnasta 31.01.2020 mennessä.

6. Tyytymättömyys palveluun

Mahdollinen reklamaatio joulupukkipalvelusta on tehtävä viimeistään 14 vuorokautta jouluaaton jälkeen. Tämän jälkeen saapuneita reklamaatioita ei käsitellä. Kaikki reklamaatiot käsitellään tapauskohtaisesti.

7. Joulupukin vierailun peruuttaminen Pukki Aatoksi -palvelun toimesta

Pukki Aatoksi -palvelulla on oikeus peruuttaa joulupukin vierailu ennen jouluaattoa tai jouluaattona. Peruutus saatetaan joutua tekemään mm. vaikeassa ongelmatilanteessa, kuten tavallista suurempien yllättävien sairastumisten tai onnettomuuden johdosta. Mikäli tällaisia odottamattomia esteitä ilmenisi, Pukki Aatoksi -palvelu informoi asiakkaita mahdollisimman pian. Asiakkaan ei tarvitse maksaa toteutumattomasta joulupukin vierailusta, mutta Pukki Aatoksi -palvelu ei myöskään maksa asiakkaalle vahingonkorvausta mistä tahansa syystä toteutumattomaksi jääneestä joulupukin vierailusta. Verkkopalvelun kautta joulupukin vierailusta maksaneille palautetaan maksettu hinta pankkitilille 31.01.2020 mennessä Pukki Aatoksi -palvelun peruuttaessa joulupukin vierailun.